SİYASET
Giriş Tarihi : 13-07-2023 15:16

CHP'li Orhan'dan çarpıcı açıklamalar

CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, gazetemizi ziyaret ederek hem siyaset hem de Gebze gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP'li Orhan'dan çarpıcı açıklamalar

CHP’de tüm Türkiye genelinde kongreler sürecinin başladığını belirten Gökhan Orhan, “Halkımızın değişim talebi haklı ancak tabandan tavana, bu değişim demokratik yollarla olmalı. Aksi halde hem partiye hem de partiye emek verenlere zarar verir bu durum. Sayın Genel Başkanımızın da bu yolu açacağına inanıyorum. Başarı ile sonuçlanmayan bir süreci başarı göremeyiz ama yüksek bir oy aldığına inanıyorum. Her şeyin bittiği anlamına gelmez, umudumuzu yitirmeyeceğiz. 2018’de genel seçimi kaybetmiştik ama 2019 yerel seçimlerde Türkiye genelinde büyük bir kazanım elde etti CHP. Büyük şehirlerde ve illerde başarı. 2024 seçimlerinde de bu başarının daha da büyüyerek devam edeceğini düşünüyorum. Gelir dağılımı adaletsizliği, sürekli yapılan zamlar ve halkımızın tepkisi elbette yerel seçimlere yansıyacak” diye konuştu.

 

GEBZE DE DEĞİŞİM İSTİYOR

 

Önümüzdeki yerel seçimlerde Gebzelilerin de değişim istediğini vurgulayan Gökhan Orhan, “Gebzeli hemşerilerin belediye hizmetlerinden memnun olmadığını görüyoruz. Vatandaşı dinlediğimizde birçok konuda şikayetçi. Gelişemiyor bir türlü. Trafik sorunu hala çözülemedi, sosyal yaşamda hala problemleri var. Altyapı ve üstyapı sorunları, tapu sorunları çözülemedi. Köylerde imar planları kişilere ve ranta yönelik yapılması ciddi anlamda yılgınlık ve yorgunluk göstergesi. Belediye başkanı halkın içinde değil. Gebzeli hemşerilerimizin değişimden yana talep ettiklerini görüyoruz bu talep de sandığa yansıyacak” dedi.

 

CHP Gebze’de kongre süreci

 

Kongre süreci ile ilgili de bilgi veren Gökhan Orhan, “Şu anda mahalle delege seçimleri sürecindeyiz, 8 Temmuzda başladı. 30 Temmuz’da mahalle delegelikleri belirlenecek. 400 mahalle delegesi ve yönetim kurulundaki 17 doğal delegemizle birlikte 47 delege olacak. İlçe kongresi de Ağustos ayı sonunda gerçekleşecek” dedi.

AdminAdmin