SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 19-05-2020 12:30

CHP'lileri kızdıran video (görüntülü)

CHP'lileri kızdıran video (görüntülü)

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan vekili ve Ak Parti Gebze belediye meclis üyesi Yaşar Çakmak’a CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve meclis üyesi Erhan Bölük çok sert tepki gösterdi.

Yaşar Çakmak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun montaj yapılarak hazırlanmış ve dalga geçildiği bir videoyu sosyal medyadan paylaşmış ve altına da şöyle yazmıştı:

“Ben, muhalefetin, zeki, bilgili ve ahlaklı olanını seviyorum. Huzurunuzda ülkemizin ana muhalefet lideri var. Böyle bir ana muhalefet lideri her iktidara nasip olmaz. Ben şahsen çok mutluyum. Beğeniyoruz.”

 

ORHAN : GÖZÜMÜZDE SAYGINLIĞI YOKTUR

CHP Gebze ilçe Başkanı Gökhan Orhan, Çakmak’ın montaj video paylaşmasına tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

“Yıllardır şaibeli seçimlerle iktidar olan, nefret dilini prensip edinmiş, bu ülkenin tüm güzelliklerini kurutmuş, böyle videolarla ,montajlarla muhalefet partilerini halkın gözünden düşürmek için kirli yollara başvuran iktidar partisinin hiçbir mensubunun gözümüzde saygınlığı yoktur.”

 

BÖLÜK : BUNU BAŞKAN VEKİLİ YAPARSA…

CHP’li Gebze belediye meclis üyesi Erhan Bölük de sosyal medyadan Çakmak’a tepki gösterirken şu yorumu yaptı : “Resmen kaset yapıp bunu bir Meclis üyesi hem de Büyükşehir belediye başkan vekili yaparsa herkes sahtekarlık yapar bu yöneticiler milletin aynasıdır muhalefet de iktidarın aynasıdır. Bunlar bu sahtekarlığa nasıl ayna olurlar

 
İŞTE O PAYLAŞIM :

https://www.youtube.com/watch?v=7AgOtS0tDHs

AdminAdmin