KÜLTÜR-SANAT
Giriş Tarihi : 03-11-2019 11:04

CHP’li kadınlardan anlamlı sergi

CHP’li kadınlardan anlamlı sergi

CHP Darıca Kadın Kolları’nın Emek Mahallesi’ndeki atölyede ürettikleri ürünler “Darıca Cumhuriyet Kadınları El Emeği Sergisi” ile görücüye çıktı.

Oya Akdeniz başkanlığındaki “Darıca Cumhuriyet Kadınları El Emeği Sergisi”, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açıldı. Sergi 06 Kasım Çarşamba günü akşamına kadar gezilebilecek.

MİLLETVEKİLİ TARHAN DA KATILDI

Serginin açılışına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve Çayırova Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, EYT Gebze Derneği Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, Darıca Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri, CHP Darıca İlçe eski başkanlarından Yakup Törk, Baykal Kaya, Ahmet Özmet’in de aralarında bulunduğu partili yöneticiler, üyeler ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesi CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya kısa tuttukları hayırlı olsun konuşmasının ardından partililer tarafından hep birlikte kesildi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞILACAK

CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz hem kadın kollarına bütçe oluşturmak hem ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilerine destek olmak amacıyla düzenledikleri kermese ilgi gösteren, destek olan tüm partililerine teşekkür etti. Başkan Akdeniz kermesin sonlanmasının ardından oluşacak bütçe doğrultusunda, mahalle başkanları ve muhtarların önerileriyle gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma amacında olduklarını söyledi.

ÜRETİME DEVAM

Mayıs ayı içinde açılan atölyenin yaz ayları boyunca sürekli üretimde olduğunu, serginin ardından iki hafta süreyle dinleneceklerini belirten Akdeniz bu sürecin ardından atölyenin yine eski temposuyla çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

Sergiye çok sayıda esnafın da zücaciye ve giyim başta olmak üzere ürün desteğinde bulunduğunu belirten Oya Akdeniz, esnafa da teşekkürlerini iletti.

 

AdminAdmin