GÜNDEM
Giriş Tarihi : 09-11-2023 09:48

CHP ilçe başkanından Başkan Büyükgöz'e eleştiri

CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü eleştirdi. Gökhan Orhan yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları dile getirdi:

CHP ilçe başkanından Başkan Büyükgöz'e eleştiri

Bilindiği üzere Gebze Belediye Başkanı Sn. Zinnur Büyükgöz belli zamanlarda mahallelerde Halk Meclisi adını verdikleri toplantılar düzenliyor vatandaşın sıkıntılarını dinlemek için. Elbette takdir edilir bir durum halkla iç içe olmak, dert dinlemek, çözüm üretmek. Buraya kadar herşey normal seyrinde. Fakat aynı belediye başkanı yılların kangrenleşmiş sorunları olan mahallede vatandaşı dinleyelim bahanesiyle azarlamaz, kolluk kuvvetleri ile karşı karşıya getirip dövdürmez. Vatandaşı polisin gölgesinde dinlemez. Sayın başkanın gittiği mahallelerin zaten en önemli sorunu tapu ve imar sorunuyken konuyla ilgili gelen sorulara "ben buraya bunları konuşmaya gelmedim" diyerek vatandaşın aklıyla dalga geçmesi tabiki yakışı kalmadı.Vatandaşı dinlemeye gidiyoruz diyip gerçek taleplerden uzak, kendi oluşturduğu gündem konusu kapsamında göz boyayarak bireysel reklamınızı yapıyorsunuz .Üstüne üstelik dinlemek istemeyen gidebilir demek de bir yerel yöneticiye yakışmayan bir üslup olmuş. Özellikle söz konusu mahalleleri her toplantıda teşhir ederek kamuoyuna hedef göstermek nasıl bir akıl tutulmasıdır? Mahallenin çok ciddi anlamda ulaşım, eğitim sorunları varken gelip sadece kendinizi parlatıp gidiyorsunuz. Hakkını arayanı hemen sindirmeye çalışıyorsunuz. Yerel seçimlerde tekrar aday olduğunuzda bu insanlardan nasıl oy istemeyi düşünüyorsunuz? Daha birkaç ay önceye kadar azarladıgınız, kovduğunuz insanlara nasıl gideceksiniz? 
Ne bu yaptıklarınız size yakıştı Sayın başkan ne de bu insanlar bu muameleyi haketti. Şimdi biraz şapkayı önünüze koyup düşünme zamanı.

AdminAdmin