SİYASET
Giriş Tarihi : 13-12-2019 11:29

CHP Darıca’da son söz delegenin

CHP Darıca’da son söz delegenin

CHP Darıca İlçe örgütünde nefesler tutuldu Pazar günü yapılacak kongre bekleniyor. 15 Aralık Pazar günü saat 10:00 da Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yapılacak 5. Olağan kongrede partinin yeni ilçe başkanı seçilecek. İlçe Başkanlığı için Gençlik kolları eski başkanı Gökhan Aktaş ve Kadın Kolları eski başkanı Ebru Tayanç ilçe başkanlıklları için düzenledikleri tanıtım törenleriyle başkanlığa aday olduklarını açıklamıştı. Başkan adayı Gökhan Aktaş, Katılımcı ve şeffaf bir yönetim için, geçmişin deneyimlerinden faydalanarak günümüze hitap edecek çözüm yolları için, kutuplaşma ve gruplaşmalardan uzak, planlı ve bilinçli üye yapımını sağlamak, belediye meclis üyeleriyle daha güzel bir Darıca için omuz omuza aktif çalışmalar yapmak, mahalle birimlerini tekrar yapılandırmak, kadın ve gençlik kolları yönetim kadrolarının içinde daha da aktifleştirmek için aday olduğunu açıklarken

Ebru Tayanç’ta “Bu süreçte taşın altına bedenimi koyuyorum. Gelin ilçemizi hak ettiği yere hep birlikte taşıyalım. Beşik sallayan kadınlar Darıca’yı sallamaya geliyor. Öncelikle kadınlara ve gençlere güvenerek başkan adaylığımı açıklıyorum” demişti.

Nefeslerin tulduğu kongre de son sözü Pazar günü yapılacak kongrede delegeler söyleyecek.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım da kongre ile ilgili yaptığı davette partilileri ve halkı kongreye beklediklerini ifade etti.  

 

AdminAdmin