SİYASET
Giriş Tarihi : 25-12-2019 10:17

CHP Darıca’da anahtar Gökhan Aktaş’ta!

CHP Darıca’da anahtar Gökhan Aktaş’ta!

Darıca Darıca’da 15 Aralık tarihinde yapılan kongrede İlçe başkanlığına seçilen seçilen Gökhan Aktaş görevi önceki dönem başkanı Gürer Yıldırım’dan devraldı. İlçe Örgütünde düzenlenen ve partililerin büyük ilgi gösrerdiği törende konuşan Başkan Gökhan Aktaş birlik ve beraberlik içinde CHP’nin başarısı için gayret sarfedeceklerini söyledi.  

Günahı ve sevabı benim

Devir teslim töreninin açılış konuşmasını yapan önceki dönem ilçe Başkanı Gürer Yıldırım; ‘’ Partimin ilkeleri çerçevesinde doğru bildiklerimi yapmaya çalıştım. Doğrular kendi doğrularım yanlışlar kendi yanlışlarımdır. Doğrsuyla yanlışıyla tüm süreci üstleniyorum. Bir dönemi bitirdim. Bundan sonra irade genel kurulun iradesidir genel kurul idaresi Gökhan Bey ve arkadaşlarına yetki verdi. İki yıl süreyle bu yetki bu arkadaşlarda. Örgütün derlenmeye toplanmaya ihtiyacı var. Umarım düşündüklerini yapabilme fırsatını bulurlar. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum. Partinin anahtarlarını teslim ediyorum. ‘’ dedi.

Yeni bir sayfa açıyoruz

Gürer Yıldırım’ın ardından konuşan yeni ilçe başkanı Gökhan Aktaş’ta CHP’nin başarısı için tüm partililerle birlikte çalışacaklarını vurguladı. Aktaş konuşmasında şunları söyledi; Uzun süreçli bir maraton yaşadık bu maraton her ne kadar örgüt içerisinde kendi aramızda olmuş olsa da şu yaşamış olduğumuz kısa mesafede bir şeyi gördük. Bir tecrübe edindik bu tecrübeyi de genel kurul ve sonrasında hayata geçirebilmek için çabalarımız oldu. Bu çabaları daha da ileriye taşıyabilmek adına geçmişin bütün hesaplarını kapatıyoruz. Bugün bembeyaz bir sayfa açıyoruz hepberaber. Benim ve beraberimdeki arkadaşların sizlerden beklentimiz bu parti Darıca’da iktidar olana dek hiç kimse bir diğeri ile ilgili herhangi bir konuşma, sosyal medya dahil olmak üzere olumsuz hiçbir şey paylaşmasın. Bunlara dikkat edelim.

Kimsenin gözü arkada kalmasın

Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bu nasıl olacak? Birbirimize göstereceğimiz sevgi ile saygı ile olacak. Herkes kendisini bütün örgütün tüm bireyleri kendisini bir ilçe başkanı bir ilçe yöneticisi sıfatıyla konumlandırmalı ve CHP’nin başarısı için uğraşmalıdır. Bizler burada emanetçiyiz burası kurumsal kimliği taşıyan bir yapıdır hiç kimseni gözü arkada kalmasın. İki yıl boyunca emantinize sahip çıkacağız ve menateiniz daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bu sürece kadar ilçe başkanlığı yapan Gürer Yılmaz ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.’’

Gökhan Aktaş, önümüzdeki yapılacak yönetim toplantısında görev dağılımı yapılacağını ardından da mahallelere ve sahaya ineceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Gürer Yıldırım ilçe örgütünün anahtarlarını Başkanı Gökhan Aktaş’a teslim etti.

 

AdminAdmin