SAĞLIK
Giriş Tarihi : 21-09-2019 10:12

Çeteye operasyon!

Çeteye operasyon!

Gece saatlerinde 5 kişinin yaralanması olayının failleri, polisin yaptığı başarılı çalışma sonrası suç aletleriyle birlikte kıskıvrak yakalandı.

 Dün gece geç saatlerinde Dilovası Turgut Özal Mahallesi, Bağdat Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bilardo ve oyun salonu önünde 5 kişi açılan ateş sonucu çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. Meydana gelen olayın ardından Dilovası Emniyet Müdürlüğünün organize ettiği, Gebze Motorize Yunus Ekiplerinin de katıldığı geniş çaplı saha çalışmalarının ardından K.A. , M.Ç., Z.G., ve G.K. İsimli zanlılar, araç takibi sonrası Gebze Marmara Nakliyatçılar Garajı içerisinde kiralık otomobil içerisinde yakalandı.

Araçta yapılan aramada 2 adet pompalı tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirilirken F.D. İsimli firari bir kişi de kıskıvrak yakalandı. Yapılan araştırmada, Dilovası Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahısların, Kasten Yaralama, Uyuşturucu Kullanma, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Gasp, Hırsızlık ve Tehdit gibi 60a yakın suçtan sabıkaları olduğu tespit edildi. Yakalanan şahısların Emniyetteki sorgularının halen devam ettiği belirtildi

AdminAdmin