GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-06-2019 10:26

Çayırova belediyesi basın bürosundan büyük gaf

Çayırova belediyesi basın bürosundan büyük gaf

Belediyelerin en önemli birimi sayılan Basın-yayın Servisleri Ahbap - Çavuş ilişkileri nedeniyle doldurulurken, bu ilişkiler çoğu zaman başkanların büyük sıkıntılar yaşamasına neden oldu. Geçtiğimiz yıllarda bir belediyeden yapılan basın açıklamasında’’ Başkan binlerce ağaç dikti’’ başlıklı haberde ‘’D’’ yerine ‘’S’’ harfi kullanıldı. Önceki gün de Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçinin basın bürosu tarafından servis edilen "Mahalle meclisleri Yeni Mahalleden başladı" haberinde büyük gaf yapılarak Başkan Bünyamin Çiftçi adeta alçak ilan edildi.

 

 

Partizanlık, hemşehricilik ve ahbap-çavuş ilişkileri nedeniyle belediyelerin en önemli birimlerinden sayılacak olan Basın Yayın servis çalışanları, tecrübesizlik, lakayıtlık ve acemilikleri nedeniyle zaman zaman başkanların ağzından çıkmayan sözleri, sanki çıkmış gibi değerlendirerek basına servis ettiler. Geçtiğimiz yıllarda bir belediyenin basın servisinden yapılan açıklamada başkanın binlerce ağaç diktiği konusuna yer verilirken, ‘’ Belediye başkanımız binlerce ağaç dikti, bundan sonraki aylarda da önceden olduğu gibi onbinlerce ağaç dikecek’’ ibaresine yer verilirken, haberdeki ‘’Dikti, Dikecek’’ kelimelerinde ‘’D’’ yerine sürekli olarak ‘’S’’ harfi kullanılmıştı. 

 

Dün de aynı zihniyetle basın servisinde şişirilen ve onlarca elemanın süzgeçinden geçirilen Çayırova Belediyesi haberinde, Başkan Çiftçi’nin yaptığı konuşmanın sonunda  “Ben Çayırova’nın çocuğuyum. Buradan başka gidecek yerim yok. Görevim bittiğinde sizlerin arasında alçağım.” şeklinde konuştuğuna yer verildi. (Kaynak Darıca Gazetesi)

AdminAdmin