SPOR
Giriş Tarihi : 18-06-2022 09:35

Çayırova Belediyesi 2. Lige yükseldi

Çayırova Belediyesi 2. Lige yükseldi

Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Bölgesel Ligi final gruplarında 3’te 3 yaparak Türkiye Basketbol 2.Ligine adını yazdırdı. Grubun son maçında şehrin namağlup 2 takımını karşı karşıya getiren mücadelede Çayırova Belediyesi 82-73’lük skorla Karamürsel GSK&39;yi mağlup etti.

İLK MAÇTA 35-0 LIK SERİ

Çayırova Belediyesi grubun ilk karşılaşmasında Ordu temsilcisi Ulubey Ohtamış takımı ile karşı karşıya geldi. Başa baş geçen mücadelede tabelalar 43-42’yi gösterirken Çayırova Belediyesi basketbol maçlarında ender görülen bir duruma imza atarak rakibine 15 dakika boyunca sayı atma izni vermedi. Bu süreçte rakip potaya 35 sayı gönderen yeşil beyazlılar skoru 78-42 ye taşıyarak maçı koparttı. Son bölümünde karşılıklı sayılar olan mücadele Çayırova temsilcisinin 84-47’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

KADIKÖY VE KARAMÜRSEL&39;E GEÇİT YOK

Çayırova Belediyesi grubun ikinci karşılaşmasında Kadıköy  ile karşılaştı. Finallere kalan 8 takım içinde yaş ortalaması en genç takımlardan olan Kadıköy’e karşı ağırlığını koyan Çayırova temsilcisi tecrübesiyle mücadeleyi 83-61 kazandı. Grubun son maçı olan Karamürsel GSK müsabakası final niteliği taşırken, namağlup 2 takım 2.lig bileti için sahaya çıktı. Adrenalin seviyesi bir an bile düşmeyen karşılaşmada gülen taraf 82-73 lük skorla Çayırova Belediyesi oldu.

ŞAMPİYONLUK MAÇINDA RAKİP KAPAKLI BELEDİYESİ

Balıkesir&39;de oynanan 2.Lige yükselme final gruplarındaki müsabakaların tamamlanmasıyla sona yaklaşıldı. Gruplarındaki tüm maçları kazanan Çayırova Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi 2.lige yükselmeyi garantileyerek şampiyonluk maçı oynamaya hak kazandı.

 

AdminAdmin