SAĞLIK
Giriş Tarihi : 17-09-2019 02:51

Büyükşehir de görev değişikliği

Büyükşehir de görev değişikliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal Kent Araştırmaları Merkezi başkanlığına getirildi. Kent Araştırmaları Merkezi  kentsel sorunların tespit edilmesini ve çözüm önerileri geliştirilmesini sağlayan bir kuruluştur. Ali Yeşildal’dan Boşalan Genel Sekreter Yardımcılığı’na ise Hasan Aydınlık getirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal Kent Araştırmaları Merkezi başkanlığına ,Ali Yeşildağ’ın yerine ise Hasan Aydınlık getirildi.

HASAN AYDINLIK KİMDİR?

Kocaeli’de uzun 7,5 yıl il sağlık müdürlüğü 2.5 yıl da Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yapan, sonrasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Hasan Aydınlık, daha sonra Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmaya başladı. 

Dr.Aydınlık önce Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcılığı, ardından Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı yapmıştı. 

Ali Yeşildal Kent Araştırmaları Merkezi  Başkanlığında , spor,kültür,kadın ve gençlik gibi konularda kentsel sorunların tespit edilmesini ve çözüm önerileri geliştirilmesi ilgili çalışmaların başında olacaktır.

AdminAdmin