SAĞLIK
Giriş Tarihi : 14-10-2022 11:11

Bize de yatırım yapın!

Bize de yatırım yapın!

Gebze Ticaret Odası ile Sivas Ticaret Odası arasında imzalanan kardeşlik anlaşmasının ardından Sivas heyeti bölgemizde yatırım yapan Sivas'lı işadamlarını ziyaret ederek yatırımları ile ilgili bilgiler aldı. Gebze'de yaptığı hastane yatırımı ile dikkat çeken Sivaslı işadamı Hakan Höbek'i ziyaret eden Sivas heyeti, "bu yatırım bize gurur verdi" dedi.

Ziyarete Sivas Valisi  Dr. Yılmaz Şimşek,  Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgi, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, Güzeller OSB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, İkitelli OSB başkanı Mustafa Keskin, Kocaeli SGK başkan yardımcısı İsmail Yılal, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Zafer Baştürk, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adam Cantürk, TÜBİTAK Gene Sekreteri Mustafa Kemal İşler Kocaeli Sivaslılar Dernek Başkanı Kadir Zortaş, Gebze Sivaslılar Dernekler Birliği Başkanı Hamit Kuş, AK Parti İl başkan yardımcısı Osman Akbulut ziyarete iştirak etti.

Kalabalık bir grup Gebze'nin ve bölgenin en büyük özel hastanelerinden birisi olan Dr. Hakan Höbek’e ait Merkez Prime Hastanesini ziyaret etti. Dr. Höbek Sivas heyetine Merkez Prime hastanesinin kuruluşu, çalışma alanı ve kapasitesi ile ilgili detaylı bilgiler aktardı ve konuklarını en iyi şekilde ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Sivas heyeti Höbek'i kutladı ve yapılan bu yatırımın kendilerine gurur verdiğini ifade etti. Heyet Höbek'in bu tarz bir yatırımı Sivas'a da yapabileceğini ifade etti.

Dr. Hakan Höbek, "Hemşehri gurubumu gurbette konuk etmek bizi mutlu etti. Yaptığımız bu yatırım sağlık yatırımı olduğu için hepimiz çok mutluyuz. hedefimiz Merkez Prime sektöründe en tepeye taşımak" şeklinde konuştu.

AdminAdmin