SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 20-01-2020 10:00

Başkan Çiftçi'ye sert eleştiriler

Başkan Çiftçi'ye sert eleştiriler

Çayırovaspor Kulübü Başkanı Muhammet Yeşilkaya, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'ye verdi veriştirdi.

Yeşilkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Çayırovaspor kulübünün, Çayırova gençliğinin yok edilmesinin kararlaştırıldığını anlamış bulunmaktayız.  Çayırovaspor, Çayırovalıların takımıdır ve asla yalnız değildir. Sizlerden büyük Allah var. Çayırova Belediyesi, Çayırova'nın gençlerini ve 40 yıllık Çayırovaspor kulübünü bitirmeye çalışıyor' dedi.

Yeşilkaya, 'Bildiğiniz üzere Çayırovaspor kulübünün tüm yetkilerini aldığımız günden itibaren malesef ki Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve ekibi 40 yıllık Çayırovaspor kulübünün yok edilmesi için tüm girişimlerde bulundu. Yönetim olarak bizler çok uzun süredir U11, U12, U13, U14, U15, U17, U19 yaş gruplarından A Takımımıza kadar tüm yaş gruplarında maddi manevi destekleri sergilemiş, hatta yeri gelmiş çocuklarımız kışın üşümesin diye bir yöneticimiz kredi çekip çocuklara eşoftman takımları ve yağmurluklar yaptırmıştır. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'a durumumuzu arz ettiğimizde kendisi bu malzemelerin ücretlerini karşılattırdı. Kendisinden Allah razı olsun'

SABIR TAŞI ÇATLADI
Ancak kendi bölgemizin belediye başkanı ve ekibinin yaptıklarına artık dayanacak gücümüz ve içimizde tutacak sabrımız kalmayarak sizlere bildirme kararı aldık.
Çayırovaspor Kulübü tesislerinden çıkartılma emri gönderildi.
Belediye başkanımız sizlere ilerleyen süreçte destek vereceğim dedi ve 1 bardak su dahi vermedi. (Tahir Büyükakın Başkanımızın desteği ile otobüs ve malzemeci tahsis edildi)
Tüm alt yaş gruplarımızda ki çocuklarımıza bizler sahip çıkmazsak kim sahip çıkar dedik, 'Sahip çıkmayın kardeşim bu ülkenin milli eğitimi, müftülüğü, spor bakanlığı var onlar sahip çıkar' şeklinde geri dönüş aldık.
Çocuklara eşoftman, malzeme istedik 'Vermem siz özel kulüpsünüz' dendi.

BELEDİYE DESTEK OLACAĞINA KULÜPTEN PARA İSTEDİ


Kaymakamımızın huzurunda belediye başkan yardımcısı şu sözleri sarf etti; 'Çayırovaspor Kulübü kazandıklarından belediyeye de biraz destek sağlasa da belediye borçlarını kapatsa'... Başkalarının hataları bugünün yönetimi ve bugünün gençlerine fatura edilmeye çalışıldı.

ÇİFTÇİ GEÇMİŞ DÖNEMDEN GELEN GELİR KAYNAKLARINI KESTİ


Kulübe geçmiş dönemlerde tahsis edilmiş gelir kaynakları (kurban yeri, tır parkı) kulübün elinden alınarak kulüp kaderine terk edilmeye çalışılmış ve üstüne üstlük kulübe destek verme düşüncesinde olan herkese tehdit vari tavırlar sergilenmiştir.

TÜM GİDERLERİ CEBİMİZDEN KARŞILADIK


Bugüne kadar kulübümüzle anlaşma sağlamış sporcularımıza, antrenörlerimize, yemek firmasına tüm ödemeleri yönetim olarak kendi cebimizden karşıladık ve ödeme yapmamız gereken bir çok sporcumuz mevcuttur. Bugüne kadar Çayırova Belediyesi hakkında tek bir kötü söz dahi söylemedik içimize attık artık sizlerle paylaşma zamanı geldi.
Elbette ki sesimizi duyuracağımız mecralar olacaktır. Gençlerimiz için Çayırovamız için birlik olup kampanya başlatıyoruz. Artık bu zulüm son bulsun' dedi.

AdminAdmin