SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 05-08-2022 09:26

Başkan Büyükgöz; haberler gerçeği yansıtmıyor!

Başkan Büyükgöz; haberler gerçeği yansıtmıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Kocaeli’de gerçekleştireceği mitingi için Gebze Belediyesi’nin tüm personele mitinge katılım çağrısı yaptığına ilişkin basında çıkan haberlere Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz bir açıklama yaptı.

Haberlerin maksatlı yapıldığını vurgulayan Büyükgöz, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

 

Büyükgöz’ün açıklaması şöyle;

 

“6 Ağustos 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek; “Açılış Bayramı” resmi bir programdır. Kocaeli’nin tamamında hayata geçen eser, hizmet ve yatırımların açılışı bu programla yapılacaktır. Gebze Belediyesi’nin yapımını tamamladığı projeler de bu kapsamdadır.  

Personelimizin büyük emeklerle milletimizin hizmetine sunduğu bu projelerin açılışlarına şahit olmaları temennimizdir. Bu amaçla kendileri Açılış Bayramı’na davet edilmişlerdir. Personelimizin katılım durumlarına göre ulaşım imkanları oluşturulacağından, programa katılıp katılmayacaklarını bildirmeleri talep edilmiştir. Bahse konu haberlerde ifade edildiği gibi bir katılım zorunluluğu yoktur. Katılım tamamıyla isteğe bağlıdır.

Bu vesileyle hem personelimizi hem de bütün Gebzelileri hizmet ve eserlerimizin toplu açılışına, 10. Açılış Bayramı’na davet ediyoruz.”

AdminAdmin