GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-04-2019 10:13

Başkan adayı için duygusal paylaşım

Başkan adayı için duygusal paylaşım

31 Mart seçimleri sona erdi. Kimi başkan adayları kazandı kimileri kaybetti. Halk kararını sandıkta vermiş oldu. Yerel seçim dönemi boyunca CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun ile basın noktasında birlikte olan ve basın çalışmalarını sürdüren gazeteci Refik Sıla Güvenç oldukça duygusal bir mesaja imza attı.

DUYGU DOLU PAYLAŞIM

Gazeteci Güvenç soysal medya hesabında Recep Dursuna destek vermeye devam ederken Dursuna olan sevgisini yeniden göstermiş oldu. Çalışma dönemi boyunca işini severek yapan ve gece gündüz Başkan Adayı Recep Dursun haberlerini basına servis eden Güvenç, Dursuna olan saygı ve vefasını yineledi. İşte Güvençin sosyal medya paylaşımı.

"Rahmetli babamdan sonra hayatta sevdiğim ve güvendiğim tek insan oldunuz. Beraber yol yürüdük, beraber mücadele ettik. Aynı sofraya oturduk. Beni ne kadar sevdiğinizin farkındayım. Ben de sizi çok seviyorum, bundan sonra da sevmeye ve saygı duymaya devam edeceğim. Sizinle beraber olmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyuyorum. Hakkınızı ödeme şansım yok, benim gözümde büyük bir kahramansınız. Bundan sonraki hayatımda gece gündüz yanınızdayım, bunu bilmenizi isterim. İyi ki varsınız kıymetli başkanım"

AdminAdmin