SİYASET
Giriş Tarihi : 28-12-2023 12:29

Barış Tatoğlu; “Gebze’yi kazanacağız”

Barış Tatoğlu; “Gebze’yi kazanacağız”

CHP Gebze Belediye başkan aday adayı Barış Tatoğlu, “Gebze’yi 30 yıl aradan sonra kazanacağız” dedi. Gazetemizi ziyaret ederek çarpıcı açıklamalarda bulunan Barış Tatoğlu, “42 yılı aşkın süredir Gebze Belediyesi’nin her kademesinde çalıştım ve emekli oldum. Gebze’nin her köyünü, mahallesini, sokağını biliyorum. Gebze’nin sorunlarına hakimim. Eğer aday olursam her kesimden oy alacağıma ve seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Seçimi kazandığımızda ilk olarak belediyedeki kapıları kaldıracağım, halkın belediye başkanı olacağım” dedi.

CHP’nin aday adaylık başvurusu yapan tek ismi olan Barış Tatoğlu, 100’ün üzerinde proje hazırladığını belirterek, “Her kesimden insanlarla görüşüyorum, onların da desteğini alacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

BARIŞ TATOĞLU KİMDİR?

 

1959 yılında Rize İkizdere’de doğan Barış Tatoğlu, ilk ve orta öğrenimini İkizdere’de tamamladıktan sonra lise eğitimini Rize Lisesi’nde sürdürdü ve ardından Anadolu Üniversitesi’nde işletme alanında eğitim aldı. 1979’da ailesiyle birlikte Gebze’ye yerleşen Tatoğlu, Gebze Belediyesi’nde memuriyete adım attı. 42,5 yıl Gebze Belediyesi’nin çeşitli kademelerinde görev yapan Barış Tatoğlu, Gebze’ye çeşitli sosyal, sportif ve kültürel alanlarda katkılarda bulundu. 2023 yılında belediyeden emekli olan Barış Tatoğlu, CHP’ye üye olarak Gebze belediyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AdminAdmin