SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 16-05-2022 11:41

Aydın, Ali Babacan ile bir araya geldi

Aydın, Ali Babacan ile bir araya geldi

DEVA Partisinde siyasete başlayan Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın,  DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan’ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Babacan ile görüşen ve bilgi alış verişinde bulunan Aydın, partinin il ve ilçe başkanları programında yer alacağını söyledi.

BAŞDANIŞMAN KEREM ALTUN KARŞILADI

Ali Kemal Aydın Ankara ziyaretinde Babacan’ın Baş Danışmanı Kerem Altun tarafından Deva Partisi genel merkezinde ilgiyle karşılandı. Ali Kemal Aydın bir süre görüştüğü Baş Danışman Kerem Altun’a gösterdiği yakın ilgi ve samimiyeti için teşekkür etti.

ALTUN’A TABLO HEDİYE ETTİ

Gebze ve bölgesinde kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretlerde geleneksel hale getirdiği tablo hediye geleneğini Ankara’da da sürdüren Ali Kemal Aydın, Babacan’ın Başdanışmanı Kerem Altun’a 3 boyutlu Atatürk tablosu hediye etti. Tabloya hayran kaldığını belirten Altun, Ali Kemal Aydın’a teşekkür etti.

BABACAN’A  ‘HER GÖREVE HAZIRIM’ DEDİ

Aktif iş hayatına emekliliği ile veda eden Gebzelilerin yakinen tanıdığı Ali Kemal Aydın, Ankara’da DEVA Partisi genel merkezine giderek genel başkan Ali Babacan ile bir süre görüştü. Bölgesine, bölge halkına vefa borcu olduğunu belirten Aydın, genel seçimlerde partisinin başarısı ve iktidarı için çalışacağını, verilecek her göreve hazır olduğunu söyledi.

“HALKIMIZI SIKINTILARDAN  KURTARACAĞIZ”

Daha öncede görüştüğü Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile parti genel merkezinde yeniden bir araya gelen ve çalışmaları hakkında bilgi sunduğu genel başkan Babacan tarafından oldukça olumlu ve samimi karşılanan Gebze’li Ali Kemal Aydın’a önemli açıklamalarda bulunan Babacan, “Anlattıklarınız beni çok mutlu etti, halkımızın çaresizliğine hep beraber son vermek, ülkemizi yaşanan sorunlardan kurtarmak için çalışıyoruz. Yaptığınız çalışmalarla teşkilatlarımızın başarısını arttıracağız, Kocaeli bizim en başarılı ilimiz,  Gebze teşkilatımız çok iyi şeyler yapıyor,  sizin de bu çalışmalara destek vermeniz ne güzel, hayırlı olsun” dedi.

“PARTİMİN BAŞARISI VE İKTİDARI İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisine üye olan ve resmen siyasete evet diyen Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi DEVA’lı Ali Kemal Aydın, olası seçimlere karşı çalışmalarına hız verdi. Aydın, yaptığı çalışmalarla üyesi olduğu Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisinin il ve ilçe başkanlığının programları içinde yer alacağını, partisinin başarısı için çalışacağını söyledi.

AdminAdmin