GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-06-2019 10:49

Avrupadaki CHPlilerden İmamoğluna büyük destek

Avrupadaki CHPlilerden İmamoğluna büyük destek

CHP’nin Avrupa ülkelerindeki temsilcileri, İstanbul seçimlerinde kullanılmak üzere bağış kampanyası gerçekleştirdi. Avrupa’daki 29 birliğin temsilcileri maddi desteğin yanı sıra bugün İstanbul’a gelerek seçim çalışmalarına da destek verdiler.

İstanbul’un Maltepe ilçesindeki bir restoranda düzenlenen yemekte CHP’nin üst düzey yöneticileri, CHP’nin Avrupa’daki temsilcileri ile bir araya geldiler.

CHP’li yöneticiler, partilerinin Avrupa temsilcilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, 23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu’nun yeniden seçilerek İstanbul Büyükşehir belediye başkanı olacağını dile getirdiler.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız CHP Belçika Birlik Başkanı Derya Bulduk ise, İstanbul seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, “Seçimleri kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Biz de katkı sunmak amacıyla Avrupa’da bağış kampanyası yürüttük. Şimdi ise seçimleri bekliyoruz. Kazanacağız ve mutlu bir şekilde Avrupa’ya döneceğiz” şeklinde konuştu.

Belçika’da yaşayan ve aslen Afyonlu olan Derya Bulduk’a, Gebze ve İstanbul bölgesindeki Afyonlular dernekleri de yakın ilgi gösterdi. Gebze Afyonlular Dernek kurucularından İbrahim Kazal, hemşerileri ile gurur duyduğunu söyledi.

AdminAdmin