SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 21-03-2020 00:57

Arayın biz size gelelim!

Arayın biz size gelelim!

Türkiye ve dünyanın tamamını etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle önlemleri sıklaştıran İzmit Belediye Başkanı Av. Kaplan Hürriyet, İzmit’te ikamet eden ve koronavirüs tedbirleri nedeniyle evlerinden çıkamayan 60 yaş üstü vatandaşlara, alışverişlerinde ve ihtiyaçlarında taşıma desteği veriyor.

Koronavirüse yönelik kent genelinde bir dizi önlemi uygulamaya koyan İzmit Belediyesi, son olarak 60 yaş üstü ve sokağa çıkamayan vatandaşlara yönelik önemli bir uygulamaya imza attı. Yeni uygulamaya yönelik açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, çevresinde yardıma muhtaç kişiler olanların, bu kişileri İzmit Belediyesine bildirmelerini istedi.

EKİPLER HER DAİM HAZIR

“İzmit’te ikamet eden ve Koronavirüs tedbirleri nedeniyle evlerinden çıkamayan, risk grubunda olan 60 yaş ve üzeri büyüklerimizin günlük alışveriş ve ihtiyaçlarına yardım etmek için ekiplerimiz her daim hazır” diyen Başkan Hürriyet, “Aynı şekilde çevrenizde bu şekilde yardıma ihtiyacı olan komşularınız varsa lütfen bizlere bildiriniz. Yardım talep ve ihbarlarınız için 02623180000 no’lu telefona(dahili 1006-1009) veya 05321664141’dan Whatsapp Danışma Hattımıza başvurabilirsiniz. Sağlıkla kalın” dedi.

AdminAdmin