YAŞAM
Giriş Tarihi : 07-04-2023 15:18

Alişan Lojistik gazetecileri iftarda ağırladı

Alışan Lojistik, Gebze bölgesindeki gazetecileri iftarda ağırladı. Burada açıklamalarda bulunan Alışan Lojistik CEO’su Uygar Uşar, Gebze’deki yeni yatırımlarını tamamlama aşamasında olduklarını dile getirdi.

Alişan Lojistik gazetecileri iftarda ağırladı

Alışan’ın kurmayları Gebze bölge basınını iftar programında ağırladı. Gebze Muallimköy’de 12 bin 163 metrekarelik alanda, dünya standartlarında bir depolama tesisi açmaya hazırlanan Alışan’ın düzenlediği iftar yemeğine Alışan Lojistik CEO’su Uygar Uşar, Alışan Grup İcra Kurulu Üyesi Ayhan Öztekin, AlışanDenHartogh Tesis Müdürü Ali Naci Şahin, firma yetkilileri ve gazeteciler katılım sağladı. İftar yemeği sonrasında açıklamalarda bulunan Alışan Lojistik CEO’su Uygar Uşar, Gebze’deki yeni depolama tesislerinde sona yaklaştıklarını ve kısa süre içerisinde faaliyete geçeceğini dile getirdi. Uşar, konu hakkında şunları dile getirdi;

 

“BÖLGEYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK”

 

“Bu ay sonunda tesisimizi hizmete açacağız. Güzel bir tesis oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Bölgeye istihdam sağlayacak. Yeşil lojistik belgesi olan firmalar arasındayız. Yaptığımız yeni depolama tesis de tamamen sıfır atık bir tesis olacak. Yollara park eden tankerlerin, güvenli bir şekilde depolanmasını da sağlayacağız.

 

KONTROLSÜZ DEPOLAMA BİTECEK

 

Türkiye’nin bulunduğu konum açısında petrokimya sektöründe büyük atılım yapma şansı var. Bu tesis de ülkemize bu açıdan büyük avantaj sağlayacak. Tesisimiz 50 milyon lira gibi bir maliyetle tamamlanmış olacak. Zaten bölgede halihazırda bulunan kimya üreticilerinin kullanacağı hammaddeler tesiste yer alacak. Bu malzemeler kontrolsüz şekilde zaten depolanıyor ve biz bunları koruma altına alarak, dünya standartlarında oluşturduğumuz tesisle depolanmasını sağlayacağız.”

 

“ALIŞAN BÜYÜK HEDEFLERE KOŞUYOR”

 

Uşar’ın ardından Alışan’ın Gebze’deki yeni yatırımı hakkında konuşan Öztekin, “Bizim tesisimiz kadar modern artırma yapan başka bir kuruluş yok. Bu bölgeye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Alışan büyük hedeflere koşuyor. Türkiye ekonomisinin önünün açık olduğunu düşünüyorum ve biz de Alışan olarak buna katkı koymaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

DEPREM BÖLGESİNE ÖNEMLİ KATKI

 

Uşar ve Öztekin, daha sonra gelen sorular üzerine yaşanan deprem felaketlerinde yaptıkları çalışmalara değindi. Alışan yetkilileri, yaşadığımız büyük afette, deprem bölgesine araç sevkiyatı noktasında önemli katkılar sağladıklarını, bölgeye çok sayıda araç gönderdiklerini, özellikle şehir içi yardım dağıtım noktasında gönderdikleri küçük araçların çok fayda sağladığını ve Gaziantep’teki depoyu da ADAF’ın kullanımına açtıklarını belirtti. Program daha sonra günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

AdminAdmin