SİYASET
Giriş Tarihi : 21-05-2023 15:06   Güncelleme : 21-05-2023 15:08

AKP'liler CHP otobüsüne izin vermeyince...

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri öncesi partilerin seçim çalışmaları devam ederken, bugün öğlen saatlerinde Gebze’de hareketli anlar yaşandı.

AKP'liler CHP otobüsüne izin vermeyince...

28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri öncesi partilerin seçim çalışmaları devam ederken, bugün öğlen saatlerinde Gebze’de hareketli anlar yaşandı. CHP’nin seçim otobüsünün meydana girmesini engelleyen AK Partililer, bozkurt ve rabia işaretleri ile otobüsü alana sokmadı, o sırada CHP’lilerde meydanda basın açıklaması yapıyordu.


MÜZİK SUSMADI, OTOBÜSE GEÇİT VERİLMEDİ


Bugün saat 12:00’da Gebze Kent Meydanı’nda basın açıklaması yapan CHP, seçim otobüsünü de basın açıklaması yapacağı stant önüne getirmek istedi, ancak alanda bulunan AK Partililer buna izin vermedi. CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın basın açıklama yaptığı CHP Standı önünde Milletvekili Nail Çiler, İYİ Parti, DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi İlçe Başkanları da hazır bulundu. CHP’nin standının 20 metre ilerisinde bulunan AK Parti standında basın açıklaması süresince müzik ve eğlence hiç susmadı. Bazı CHP’liler bu duruma tepki gösterdi. Asıl büyük hareketlilik ise CHP Seçim Otobüsünün alana girmek istediği anlarda yaşandı. Meydana girmek isteyen otobüse engel olan AK Partililer bozkurt ve rabia işaretleri ile otobüsün önünü kesti. Bu sırada CHP’li gruptan da bu durama tepki göstererek, AK Partililere müdahale etmek isteyenler oldu. CHP’lilere parti büyükleri engel olarak, olası bir kavganın önüne geçmiş oldu. (Kaynak Kulis Haber)

AdminAdmin