SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 23-06-2022 11:55

Ak Parti İl Başkanı Ellibeş, 'Yüzde 37'nin üstündeyiz'

Ak Parti İl Başkanı Ellibeş, 'Yüzde 37'nin üstündeyiz'

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze’de düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Ellibeş anketlerde Ak Partinin oylarının yüzde 37’nin üstünde olduğunu söyledi.

Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel ve Gebze ilçe Tanıtım Birim Başkanı Selim Malkoç'un da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Ellibeş, “20 yıl boyunca hem genel hem yerel hizmetlerde çok güzel kazanımlar elde ettik. Kocaeli teşkilatı olarak da çalışıyoruz, Danışma meclislerimiz en güçlü yanımız. Hem bilgileri teşkilat mensuplarına aktarıyoruz hem de teşkilat içinde daha güzel tempoyu nasıl yakalarız onu görüşüp tartışıyoruz. Ayrıca teşkilat mensupları mahalle ve sokaktaki sorunları çözüm noktasında tespitlerini yapıyoruz. Milletimizin istek ve beklentilerini karşılayacak yol haritamızı belirliyoruz.  İlçeler bitti, Pazar günü İl danışma meclisi yapacağız.  Biz Ak Parti olarak milletimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

 

Erken seçim yok

 

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Ellibeş, “Erken seçim olmayacağı kesin. Cumhurbaşkanımız da bunu ifade etti, zaten yasal mevzuat da buna uygun değil” dedi.

 

Gebze metrosu 2023’de açılıyor

 

Başkan Ellibeş, Darıca-Gebze metrosunun 2023 yılının ilk çeyreğinden itibaren devreye alınacağını ve sonlarına doğru da tam kapasite hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

 

Anketlerde yüzde 37’nin üstündeyiz

 

Bir gazetecinin yapılan anketlerle ilgili sorusunu da yanıtlayan Başkan Ellibeş, “Bizim yaptığımız anketlerde de yüzde 37’nin üstündeyiz” dedi.

AdminAdmin