SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 13-11-2019 23:08

ADD Kadın Komisyonu toplantısı

ADD Kadın Komisyonu toplantısı

Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi Kadın Komisyon toplantısı yapıldı. Dernek binasındaki toplantıya ADD Gebze Şube başkanı Sezer Nilgün Aydın, Kadın Komisyonu başkanı Şerife Albayrak, siyasi parti ve derneklerin kadın kolları başkanları ve temsilcileri, ADD dernek üyeleri ve kadın muhtarlar katıldı.

ADD Gebze Şube başkanı Sezer Nilgün Aydın’ın açılış konuşması ile başlayan toplantı ADD Kadın Komisyonu Başkanı Şerife Albayrak proje tanıtımı ile devam etti.

Yapılan kadın komisyon toplantısında, ‘’üreten kadın, güçlü kadın’’ sloganı ile yola çıkan komisyon başkanı ve üyeleri, ‘’ADD Gebze Şube Üreten Kadınlar Atölyesi’’ projesi ile ilgili katılımcılara bilgi verdi ve projenin ilerleyen aşamaları için destek istedi.

Oldukça verimli geçen toplantıda gerçekleşecek diğer sosyal, kültürel ve düşünsel projeler de  anlatılarak ileriye dönük destek istenirken, katılımcıların görüş, öneri ve fikirleri alındı. Kadın dayanışmasının önemine vurgu yapılarak, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Toplantıda ayrıca Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1923 yılında söylediği, “Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey  kadının eseridir’’ sözü hatırlatıldı.

AdminAdmin