SAĞLIK
Giriş Tarihi : 10-01-2018 11:27

Vali Aksoy Gazetecileri ağırladı

Vali Aksoy Gazetecileri ağırladı

Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını ağırladı. Programda gazetecilerle bir araya gelen Aksoy, burada yaptığı konuşmada, gazeteciliğin zor ve farklı şartlar altında çalışmayı gerektiren bir meslek olduğunu belirtti.

Luxor Garden Hotelde düzenlenen,  Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın çalışanlarını ağırlamaları nedeniyle Vali Hüseyin Aksoy’a  teşekkür konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Öncelikle davetimize karşılık vererek, burada bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Gazetecilik mesleği çok zor ve farklı şartlar altında çalışmayı gerektiren bir meslek. Gazetecilerimiz büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Halkın haber alma özgürlüğünün gerçekleştirilmesinde, bilgiye ulaşmasında, sorunların tartışılmasında basınımızın büyük görev ve sorumlulukları var. Kocaeli basını bu konuda önemli bir birikime sahip.  Kocaeli’de 12 tane resmi ilan alan gazetemiz, 31 yayın kuruluşumuz var. 3 televizyonumuz ilimizde yayın yapmaktadır. Kocaeli toplam 25 radyoya, 48 internet gazetesine sahip bir kent. 117 Sarı Basın kartı sahibi olan basın mensubunun bulunduğu bir kent. Böylesi önemli bir birikime sahip olması nedeniyle Kocaeli basını çok daha iyi bir noktaya taşındı. Kentin diğer dinamiklerini de harekete geçirme fırsatı buldu.

 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bu meslekte çalışırken yaşamını yitirmiş bütün gazetecilerimizi rahmetle anıyor, emeklilere sağlık ve huzur diliyorum. Gece gündüz demeden, her an her noktada haber varsa peşine koşan, görevde olan basın çalışanlarımıza da başarılar diliyorum. Bizler de basın çalışmalarımızın işini kolaylaştırma adına üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Buraya gelen, gelemeyen bütün arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tekrardan kutluyorum.”  Dedi.

Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy, kahvaltı programına katılan basın mensupları ile günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

 

 

 

AdminAdmin