SİYASET
Giriş Tarihi : 17-03-2019 10:08

Serap Çakırı bağrına bastılar

Serap Çakırı bağrına bastılar

Çakraz Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakırı destekleyeceklerini açıkladı. 

 

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Tokat İli Reşadiye İlçesi Çakraz Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine konuk oldu. Ziyarette Serap Çakıra destek açıklaması yapan Tokat İli Reşadiye İlçesi Çakraz Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Musa Şahin, "Çakrazlılar olarak tam destekle sonuna kadar yanınızdayız" dedi. 

 

BİR DESTEKTE ÇAKRAZLILARDAN

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına devam eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakıra destek her geçen gün artıyor. Güçlü adımlarla 31 Marttaki seçimlere hazırlanan Serap Çakıra bir destekte Tokat İli Reşadiye İlçesi Çakraz Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden geldi. 

 

VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

 

Desteklerinden ötürü Çakrazlılara teşekkür eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, adaylık süreci hakkında bilgi verdi. Seçim çalışmalarını ve projelerini anlatan Serap Çakır, "Gebzenin her mahallesinde ayrı ayrı sorunlar var. Bugüne kadar verilen sözler tutulmadı. Tüm bu sorunları çözmek için bu yola çıktım. Kazandığım takdirde şeffaf, üretken ve eşitlikçi bir yönetim sergileyeceğim. Sizlerde buna şahit olacaksınız. Gebzenin bütçesi ile neler yapılabileceğini göstereceğim" diye konuştu.

AdminAdmin