SİYASET
Giriş Tarihi : 09-11-2018 09:03

MHP’den ilk aday adayı Odabaş

MHP’den ilk aday adayı Odabaş

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim için partiler seçim heyecanı başlarken aday adaylarıda ortaya çıkmaya başladı.  Milliyetçi Hareket Partisi’nde Ahmet Odabaş belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Başvuru dilekçesini MHP Darıca İlçe Teşkilatına veren Odabaş Darıca’ya sahip çıkacaklarını söyledi.

Aday adayı olmasından temel amacın Darıca’ya hizmet olduğunu ifade eden Ahmet Odabaş şunları söyledi; ‘’ Kendimi belediye başkan adayı olarak görüyorum elbette başka aday adayları da olacaktır. Fakat elimdeki projelerden sonra genel merkezimiz beni aday göstereceğinden şüphem yok. Salı günü il başkanımızla birlikte Ankara’ya genel merkeze gidip başvuru formlarımızı onaylatacağız.’’ Adaylığınız belli olmadan çalışmalarınıza başlayacak mısınız sorusuna ise şöyle cevap verdi; ‘’Burada önemli olan partimizin kazanmasıdır. Resmi süreç başladıktan sonra derhal çalışmalarımıza başlayacağız benim için yerel seçimler partisel değil kişi olayıdır burada bizler diğer partiye gönül vermiş vatandaşlarımızdan da oy almaya çalışacağız. Benim kapım herkese açıktır. Ben aday oldum çünkü başaracağız. Darıcada ciddi rakiplerimiz var onları küçümsemeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz eğer ki genel merkezimiz beni aday göstermezse yine çalışmalara devam edeceğim çünkü ben ülkücü hareketin bir neferiyim. Darıcamıza sahip çıkacağız.’’

Başkan Aygün Biz Dersimizi Çalıştık

Mhp ilçe başkanı Adem Emre Aygün de ‘’Darıca bölgesini iyi tanıyoruz o yüzden Darıca halkını ikna etmemiz hiç zor olmayacak adayımızın kim olduğu önemli değil kim aday olursa olsun birlikte mücadele edeceğiz ilk aday adaylığı başvurusunu Ahmet Odabaş yaptı hayırlı olsun. Halkımıza kendimizi ve projelerimizi iyi ifade etmeliyiz ilçe yönetimi olarak bizlerinde projeleri var adayımız belli olduğunda kendilerine teslim edeceğiz dersimizi iyi çalıştık bu seçimlerde Darıcada kazanacağız ve darıcaya sahipsizlikten kurtaracağız’’ dedi.

Ahmet Odabaş Kimdir?

Aslen Trabzonlu olan Ahmet ODABAŞ, 1976 yılında Sakarya / Karasu ‘da doğdu. 28 yıldır Darıca’da ikamet eden ODABAŞ, 1994 Gebze İmam Hatip Lisesi mezunudur. Evli ve dört çocuk babası olan ODABAŞ, 20 yıldır Alazan Makine Kimya’nın yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

AdminAdmin