SİYASET
Giriş Tarihi : 13-12-1901 23:45

MHP, Gebzeyi yok saydı

MHP, Gebzeyi yok saydı

Milliyetçi Hareket Partisi, Kocaeli milletvekili aday listesini açıkladı. Listede gençler ve kadınların ağırlığı göze çarparken, Gebze’den adayların 6, 9, 10, 11 ve 13üncü sıradan gösterilmesi ise şaşkınlıkla karşılandı.

24 Haziran seçimleri yaklaşırken heyecan da artıyor. Milletvekili aday listesini ilk açıklayan parti MHP oldu. MHP’nin Kocaeli listesinde Gebze bölgesinden ilk 5 sırada aday göstermemesi büyük sürpriz yarattı.

 

İlk 5te Gebze bölgesinden isim yer almazken, Serkan Kural 6, Kübra Gündoğdu 9, Tolga Öztürk 10, Dursun Furunci 11 ve Zeynep Adak 13üncü sıradan gösterildi.

Bölgemizde uzun yıllar siyaset yapan Erkan Azeri, Arif Gülen ve Ömer Faruk Başaran gibi isimler 13 kişilik listeye giremedi.

 

GEBZE SEÇMENİ NASIL DEĞERLENDİRECEK?

 

Siyaset kulisleri, MHP’nin milletvekili aday listesinde Gebze bölgesine yer vermemesinin büyük bir hata olduğunu dile getirirken, bu durumun diğer partiler için bir avantaj olabileceğini vurguluyorlar.

Yaklaşık 500 bin seçmenin bulunduğu  Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgesinden ilk 5 sırada yer vermemesi eleştirilerin odak noktasını oluşturdu.

AdminAdmin