GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-10-2015 01:39

KOGACEden Rize çıkarması

KOGACEden Rize çıkarması

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Rize’ye adeta çıkarma yaptı. Aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Federasyonu yöneticisi olan KOGACE Başkanı Çetin Gürol, Başkan Vekili Levent Altun, Genel Sekreter Ahmet Yavuz, Başkan Yardımcısı Bahar Kaymakçı Erdoğan ve Nebiye Azak, TGF Yüksek istişare Kurulu üyeleri Halit Yılmaz ve Cemal Kaplan ile AA muhabiri İsa Turhan’dan oluşan heyet Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın davetlisi olarak Rize’ye 2 gün kaldı ve çeşitli temaslarda bulundu.

Rize Gazeteciler Derneği’nin açılışına katılan heyet ayrıca Rizespor tesislerini ziyaret ederek teknik direktör Hikmet Karaman ile görüştü. Daha önce Kocaelispor’u da çalıştıran Karaman, Kocaelili gazetecilere büyük ilgi ve yakınlık gösterdi.

Kocaelili gazeteciler Rize’nin Ayder ve Trabzon’un Uzungöl yaylasını da gezerek gözlemlerde bulundular.

Gezi ile ilgili bilgi veren KOGACE Başkanı Çetin Gürol, etkinliğin amacına uygun olarak başarıyla sonuçlandığını belirterek katkı sunan Kocaeli Büyükşehir belediyesine ve Rize Valiliğine teşekkür etti.

 

ALTUN kitap hediye etti

 

 

KOGACE Başkan Vekili Gazeteci-Yazar Levent Altun da, son romanı Kaçış Noktası’nı hem Rize Valisi Ersin Yazıcı’ya hem de Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’a hediye etti. Vali Yazıcı ve Karaman kitap jestinden dolayı Altun’a teşekkür ettiler.

AdminAdmin