KÜLTÜR-SANAT
Giriş Tarihi : 18-01-2019 09:59

İyi tatiller çocuklar

İyi tatiller çocuklar

-Darıca’da 44 bin öğrenci  1. Dönem karnelerini alarak 15 günlük tatile girdi.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönemi sona erdi. Darıca genelinde 79 okulda eğitim gören 44 bin öğrenci karnelerini alarak tatile girdi.  1. Dönemin sona ermesi nedeniyle Namık Kemal İlkokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Emniyet Müdürü Turan Aksoy, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile öğretmen ve veliler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz törende yaptığı konuşmada en değerli varlıklar olan çocukların en donanımlı halde yetişmeleri için milli eğitim camiası olarak vargüçleriyle çalıştıklarını söyledi.

İlçe Kaymakamı Ömer Karaman da konuşmasında eğitimde ve öğretimde her zaman sorumluluk ve paydaşlık var olduğuna dikkat çekerek ilçe genelinde eğitimdeki başarılar için büyük atılımlar yapıldığını söyledi. Eğitimde yapılan atılımlar ile Kocaeli genelinde her zaman ilk 3 sırada yer aldıklarını ifade eden Kaymakam Karaman;’’ okumaz yazmaz eğitimlerinde de yüze 100 başarı sağladık. 1. Dönem karnelerinde iyi veya kötü notlar olabilir bunlar her zaman telafi edilebilir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor iyi tatiller diliyorum.’’ Dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin, tiyatro, halk oyunları gösterisi yer aldı. Tören öğrencilerin karnelerinin verilmesiyle son buldu.

AdminAdmin