SİYASET
Giriş Tarihi : 04-03-2019 11:13

Hamza Şayirden gövde gösterisi

Hamza Şayirden gövde gösterisi

Cumhur İttifakı Ak Parti Dilovası Belediye başkan adayı Hamza Şayir’in Orhangazi Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışı adeta gövde gösterisine dönüştü.

Dilovası’nın mahallelerinden toplanan binlerce vatandaş, belediye meydanına kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.

Açılışa Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, Cemil Yaman, Cumhur İttifakı Kocaeli büyükşehir belediye başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Dilovası belediye başkanı Ali Toltar, ilçe yöneticileri ve binlerce vatandaş katıldı.

 

BÜYÜK BİR COŞKU VE HEYECAN

 

Dilovası belediye başkanı Ali Toltar yaptığı konuşmada, “5 yıl önce böyle güzel bir tablo ile yola çıkmıştık, şimdi de aynı tabloyu görüyorum” diye konuştu.

Toltar, “Bu güzel tablo gösteriyor ki 1 Nisan’da görevi Hamza Şayir arkadaşımıza teslim edecek ve o da bizim gibi kaldığımız yerden Dilovası’na hizmet vermye devam edecek. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

DİLOVASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

 

Ak Parti Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da, “Maşallah Dilovası yine gücünü ve coşkusunu gösteriyor. Dilovası’nda da hizmetler devam edecek” diye konuştu.

MHP İl başkanı Aydın Ünlü de, “Dilovası’nda gördüğüm bu muhteşem manzara Dilovalıların Cumhur ittifakına olan güvenini gösteriyor. Dilovası belediye başkan adayı Hamza Şayir’i tanıyorum, verdiği sözleri yerine getireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

DİLOVASI’NI YAŞANABİLİR KENT YAPALIM

 

Ak Parti Dilovası belediye başkan adayı Hamza Şayir de yaptığı konuşmada, “Dilovası bugün tarih yazıyor. Büyük zaferin ayak sesleri yükseliyor. Dilovası yeni bir heyecan yaşıyor. Halkımızın duasını almak için çalışıyoruz. Dilovası’nı daha yaşanabilir bir kent yapmak için çalışıyoruz, çocuklarımızın geleceği için” dedi.

Dilovası’nın en güzel hizmetlere layık olduğunu kaydeden Hamza Şayir, “ilk müjdeyi de açıkladı. Şayir, Kocaeli UKOME yetkilileri ile yapılan görüşmeler neticesinde Dilovası’ndan Sabiha Gökçen Havaalanına giden otobüslerin Dilovası’ndan geçeceğini müjdeledi.

AdminAdmin