SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2019 10:43

Hamza Şayir’den 54 proje

Hamza Şayir’den 54 proje

 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde hazırladığı seçim beyannamesini hemşehrileri ve kamuoyuyla paylaşan Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, 54 maddelik seçim beyannamesini açıkladı. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seçim beyannamesi ve meclis üyesi aday tanıtım toplantısına Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, MHP İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, YRP İlçe Başkanı Ercan Oğuz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, belediye meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, STK Başkanları ve çok sayıda Dilovalı vatandaş katıldı.  

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın konuşmalarının ardından söz alan

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, " Önümüzdeki dönem de Dilovasında yaşamanızdan mutlu olmanız için ne yapmak gerekiyorsa onu yapacağız. Beyannamede eksik görürseniz onu da yapacağız. Dilovasının hak ettiği ne hizmet varsa, insanımız ne istiyorsa söz veriyorum yapacağız. Hamza kardeşimin arkasındayız. " ifadelerine yer verdi.

DİLOVALILARA GÜVENİYORUZ

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise, “Biz Cumhur İttifakı olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tahir Büyükakın ve Dilovası Belediye Başkan adayımız Hamza Şayire sonuna kadar destek olacağız ve projelerinin takipçisi olacağız. " dedi. Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise; “1 Nisan sabahında güneş Dilovasında bir başka güzel doğacak.Biz asil cümlemizi 31 Mart sabahı sandığa giderek söyleyeceğiz. Ben Dilovalılara güveniyorum.” dedi.

PROJELER İLÇEYE DEĞER KATACAK

 AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un konuşmasının ardından  projelerini açıklayan AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2023 yürüyüşümüze, 2051 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda Dilovamız için gerekli çalışmaları planladık. Hazırlamış olduğumuz hizmet odaklı projeler, toplumumuzun tüm katmanlarına dokunacak şekilde hazırlandı. Bu projeler ilçemizin gelişmesi için büyük hamleler olacaktır inşallah. Gelecek 5 yılda Dilovamızı şekillendirecek olan seçim beyannamemizde çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz, yaşlılarımız kısacası Dilovasına değer katacak ve tüm Dilovası kendine ait bir değer bulacaktır” dedi.

 

DİLOVASI GELECEĞE İMZA ATSIN

Konuşmasına devam eden Şayir, "Adaylığımın açıklandığı ilk günden bu yana hep şunu söylüyorum. İlçemiz hizmet alacaksa arkasında güçlü hükümetimiz, bakanlıklarımızı ve Büyükşehir belediyemizi almak zorundadır. Bu güçlü yapıları alması lazım ki Dilovası hak ettiği hizmeti alsın. Dilovası şahlansın. Geleceğe imza atsın diyoruz. Yola çıkarken halkımızdan Dilovasında önemli bir değişim yaşatacak ve daha güzel Dilovasını ortaya çıkartacak olan 54 projemizi iyi incelemelerini istiyorum. Ve bir kez daha söylüyorum. Yapamayacağım hiçbir taahhüdüm olmayacak. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana projelerimizin hayata geçmesi için canla başla çalışacağım.

 BAŞARAMAYACAKSINIZ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN

Dilovası halkı 2004ten önceki Dilovasını çok iyi biliyorsunuz. Şimdi geçmişe özlem duyanlar var. Bizler geçmiş Dilovasını çok iyi biliyoruz. İnşallah Dilovasını eski günlerine geri götürülmesine izin vermeyeceğiz. Bizi bizlerin arasına nifak tohumları ekerek yenmek istiyorlar. Biz kocaman ve hep birlikte bir aileyiz. Kimse bizim aramıza nifak tohumları ekemeyecek. Vekilimizle, Belediye Başkanımızla, İlçe Başkanımızla kol kolayız. Başaramayacaksınız boşuna uğraşmayın."dedi.

Şayir, konuşmasının ardından proje sunumuna geçen projelerini tek tek açıkladı.

 İŞTE ŞAYİR’İN BEYANNAMESİNDE YER ALAN PROJELERİ

 İşte Şayirin proje başlıkları;

1. DİLOVASI KENT MEYDANI

2. DİLOVASI MİLLET BAHÇESİ

3. TAVAŞNCIL HARİKALAR SAHİLİ

4. HASTANE İTFAİYE BAĞLANTI YOLU

5. TAVŞANCIL YEŞİL VADİ 2. ETAP

6. KAPALI SEMT PAZARI

7. TARİHİ VE KÜLTÜR MİRASI TAVŞANCIL

8. İMAR SORUNU OLMAYAN BİR DİLOVASI 

9. MİMARSİNAN MAH. ÇEVRE YOLU MESİRE ALANI

10. KAYAPINAR MAHALLESİ MESİRE ALANI

11. 12 MAHALLEYE 12 PARK

12. KADIN, GENÇLİK VE EL SANATLARI MERKEZİ

13. DİLİSKELESİ OKSİJEN SEYİR TEPESİ

14. TOPLU KONUT PROJELERİ

15. TAVŞANCIL SAHİLİ SOSYAL TESİSİ

16. CADDELERİN YENİLENMESİ

17. KURBAN KESİM ALANI VE MEZBAHANE

18. DİLOVASI TIR PARKI

19. ÇERKEŞLİ MAHALLESİ SOSYAL TESİSİ

20. KÖSELER MAHALLE KONAĞI

21. TEPECİK MAHALLE KONAĞI

22. TEPECİK SPOR ALANI

23. KENT MESİRE VE PİKNİK ALANI

24. DEMİRCİLER MAH. SOSYAL TESİS VE HALI SAHA

25. DEMİRCİLER ESKİ OKUL ALANINA PARK

26. ORHANGAZİ MEZARLIK İÇİNE CAMİ VE TAZİYE EVİ

27. TAVŞANCIL BUTİK OTEL

28. TAVŞANCILA YÜZME HAVUZU

29. DİLOVASI KATLI OTOPARKI

30. DİLİSKELESİ MAH. KÜLTÜR MERKEZİ VE SİNEMA SALONU

31. BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLLARI

32. DİLOVASINA YENİ ANAOKULU

33. ÇOCUK KÖYÜ

34. TAVŞANCIL SEYİR TEPESİ

35. KREŞ EVİ

36. KÖSELER ATIŞ POLİGONU VE FUTBOL SAHASI

37. KÖSELER MAHALLESİ MESİRE ALANI

38. KÜLTÜR SANAT VE EĞİTİM FAALİYETLERİ

39. TAVŞANCIL DENİZ SPORLARI

40. ASRİ MEZARLIK

41. AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ

42. BAŞKAN İÇİMİZDE PROJESİ

43. KARİYER VE İSTİHDAM MERKEZİ

44. ROBOTİK VE KODLAMA SINIFI

45. DİLOVASI EĞİTİM VAKFI

46. GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

47. TRAFİK EĞİTİM PARKI

48. DİLOVASI DEVLET HASTANESİNİN STATÜSÜNÜN DEĞİŞTİRİLMESİ

49. EKMEĞİMİ PAYLAŞIYORUM PROJESİ

50. HAYVAN BARINAĞI VE BESLENME NOKTALARI

51. ÇOCUK VE GENÇLİK MECLİSİ

52. DİLOVASI KENT KONSEYİ

53. SIFIR ATIK PROJESİ

54 MESLEK VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ

 

 

AdminAdmin