SİYASET
Giriş Tarihi : 15-01-2019 09:47

Hamza Şayir basınla buluştu

Hamza Şayir basınla buluştu

Ak Parti Dilovası belediye başkan adayı Hamza Şayir bugün basın ile buluştu. İlçe başkanı Osman Akbulut ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı toplantıda adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Şayir, “Hizmet gönül işidir. Bugüne kadar Gençlik ve kadın kollarımız, teşkilatımızla birlikte bu anlayışla hizmet ettik. Biz fazla konuşmayacağız, icraat yapacağız” dedi.

Belediye başkanı seçildiği takdirde, heyecan yaratacak projeleri olduğunu kaydeden Şayir, “İçim içime sığmıyor. Dilovası hizmetlerin en güzeline layık” şeklinde konuştu.

 

AKBULUT : HEDEF EN AZ YÜZDE 50

 

Ak Parti Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut da süreçle ilgili bilgi vererek, “18 aday adayı arkadaşımız vardı, Cumhurbaşkanımız Hamza Şayir’i başkan adayı olarak açıkladı. Biz de tüm teşkilatımızla birlikte çalışarak seçimi kazanacağız” dedi.

Akbulut, seçimlerde en az yüzde 50 oy hedefleri olduğunu da açıklayarak, “Biz omuz omuza çalışacağız. Rakiplerimizin kim olduğu ve ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Ali Toltar başkanımız, Cemil Yaman vekilimiz ve tüm teşkilatımızla birlikte çalışacağız” dedi.

 

KÖMÜRCÜLER OSB’NİN TAŞIMNASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Osman Akbulut, gazeteci Levent Altun’un, ‘Kömürcüler OSB sorunu ne zaman çözülecek?’ sorusunu, “Bu gerçekten ciddi bir sorun, hepimiz yaşıyoruz. Bu konuyla ilgili milletvekilimiz Cemil Yaman da girişimlerini sürdürüyor. Taşınma süreci gerçekleşene kadar da etkilerini minimuma indirecek önlemlerin alınması için de çalışıyoruz” dedi.

AdminAdmin