EKONOMİ
Giriş Tarihi : 23-09-2016 12:07

41 kere maşallah!

41 kere maşallah!

Tuzla Birlik Organize Sanayi Bölgesi’nde bağlantı elemanları sektöründe vida ve perçin üretimi yapan Has Vida, 41’inci kuruluş yıldönümünü çalışanlarıyla birlikte kutladı. Darıca Sevgi Parkı tesislerindeki yemeğe firma sahibi Hasan Tahsin Karaağaçlı, Teknik Müdür Haydar Öznur, satış müdürü Banu Çavuş ile birim amirleri ve çalışanları katıldı.

Günün anlamına ilişkin bir konuşma yapan Hasan Tahsin Karaağaçlı, “1975 yılında 150 metrekarelik bir alanda başlamıştık, bugün 5.200 metrekarelik üretim tesislerimizde kaliteli ürünler üretiyoruz. Bugünlere gelmemizde emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Hedefimiz önümüzdeki yıl çok daha büyük fabrika tesisleriyle daha fazla üretim gerçekleştirmek” diye konuştu.

Teknik Müdür Haydar Öznur da, Has Vida’nın çevreye ve insana duyarlı, kaliteden ödün vermeyen anlayışla iç ve dış pazarda adından söz ettirdiğini belirterek, beyaz eşyadan inşaata, otomotivden gıdaya kadar birçok sektöre hizmet verdiğini söyledi.

 

Konuşmaların ardından fabrikada 15, 20 ve 25’inci yıllarını dolduran personele plaket ve hediyeler takdim edildi. Firma faaliyetlerinin anlatıldığı sine-vizyon gösteriminin ardından firma çalışanları canlı müzikle güzel bir akşam geçirdiler.

AdminAdmin