YAŞAM
Giriş Tarihi : 01-06-2023 13:03   Güncelleme : 01-06-2023 13:08

40 yaş üstü kadınlara ücretsiz mamografi

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi ile Özel Yüzyıl Hastanesi arasında indirim protokolü imzalandı. Bu protokol ile dernek üyesi emeklilere ve yakınlarına çeşitli sağlık kontrollerinde yüzde 50’ye varan indirim uygulanacak. 40 yaş üstü kadınlara meme muayenesi ve mamografi ise ücretsiz olacak.

40 yaş üstü kadınlara ücretsiz mamografi

Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi’ndeki protokol imza töreninde bir konuşma yapan Başkan Ali Tunç, emeklilerin ekonomik ve sosyal durumlarını düşünerek çeşitli sektörlerde üyelerinin yararlanacağı indirim anlaşmaları yaptıklarını belirterek, özellikle sağlık alanında birçok özel hastane ile anlaşmalı olduklarını belirtti.

Türkiye genelinde 119 şube ve 1 milyon üyeleri bulunduğunu ifade eden Ali Tunç, Gebze şubesi olarak da emeklilerin haklarını korumak ve sorunlarına çare aramak için çalışma yaptıklarını dile getirdi.

Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Kibar da emeklilere yönelik çalışmalarının önümüzdeki süreçte de devam edeceğini söyledi.

 

40 yaş üstü kadınlara mamografi ücretsiz

 

Özel Yüzyıl Hastaneleri Sağlık Grubu Pazarlama Direktörü Erol Ateş de, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 3 ana branşta dernek üyesi emeklilere yıl sonuna kadar yüzde 50 indirim uygulanacağını söyledi.

Ateş, nöroloji ve üroloji muayenelerinde uygulanacak yüzde 50 indirimin yanı sıra, 40 yaş üstü kadınlara meme muayenesi ve mamografinin ise ücretsiz olacağını sözlerine ekledi.

 

AdminAdmin