SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 11-09-2019 07:36

100 gazeteci Sivasta toplanıyor

100 gazeteci Sivasta toplanıyor

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 59. Başkanlar konseyi toplantısı, 13-15 Eylül tarihlerinde Sivas´ta yapılacak.

Sivas Kongresi’nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek toplantıya, Türkiye’nin dört bir yanından ve Türk Cumhuriyetlerinden 100 gazeteci ve Cemiyet başkanları katılacak.

 

Yerel medyanın sorunları ele alınacak

 

Toplantıda; 3 gün boyunca Yerel Medyanın sorunları ele alınacak ayrıca Milli Mücadelede Sivas konulu panel düzenlenecek.

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas belediye başkanı Hilmi Bilgin ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken’i de ziyaret edecek.

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili ve TGF Denetleme Kurulu Üyesi Hakan Sezerer, “Cumhuriyet´in temellerinin atıldığı Sivas’ımızda 3 gün boyunca 100 meslektaşımızı ağırlamaktan ve Sivas´ımızı tanıtmaktan mutlu olacağız” dedi.

 

Gebze çöreği de Sivas’ta görücüye çıkacak

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ve TGF Delegesi İsa Turhan da TGF’nin Başkanlar Konseyi toplantısına katılacak.

Altun ve Turhan, Gebze çöreğinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Sivas’a gelecek olan 100 gazeteciye, Gebze Ticaret Odası tarafından hazırlatılan Gebze çöreğini hediye edecek. Gebze Ticaret Odası tarafından sadece Bayramlarda çıkarılan ve Başkan Nail Çiler’in ücretsiz olarak binlerce vatandaşa ikram ettiği Gebze çöreği; içindeki anason, tarçın, karanfil, damla sakızı, yağ, şeker, ceviz, susam, çörek otu, çavdar unu, beyaz un, su ve tuz ile yapılıyor ve çok beğeniliyor.

AdminAdmin